Sirup smrkový

120.00

Objem: 0,25l

Popis

Smrkové výhonky, ne delší než 5cm, prosypané cukrem a proložené plátky bio citronu se macerují po dobu cca 10 dnů. Vzniklá šťáva - sirup - obsahuje velké množství vitamínu C, používá se hlavně při dýchacích obtížích. Díky tomu, že je šetrně sterilován, ponechává si ve velkém množství všechny léčivé látky v něm obsažené.
Množství: 0,25 l
Složení: smrkové výhonky, cukr, bio citron.
Po otevření uchovávejte v chladu. Po otevření spotřebujte do 14 dnů.
Výrobek je šetrně sterilován.
Vyrobeno v ČR.

  • Sirup, který vzniká macerováním smrkových výhonků.

    120.00
    Online only
  • Sirup vyrobený z květů anglické historické růže Mme Isaac Pereire.

    130.00
    Online only
  • Sirup z meduňky lékařské.

    130.00
    Online only
  • Sirup z květů bezu černého.

    130.00
    Online only
  • Šťáva z chemicky neošetřených bobulí šetrně vylisovaná.

    140.00
    Online only